Älykaapit

Pusatec PT 402 kaapisto PT 110 älylukolla

INNOVATIIVINEN

 

Olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeiden mukaisen kaapiston, joka toimii saumattomasti osana maksu- ja kulunvalvontajärjestelmäämme.

Tyylikkään kaapiston keskeiset ominaisuudet ovat miellyttävä ja intuitiivinen käytettävyys sekä asennuksen ja ylläpidon helppous.

Kaapisto on muotoiltu hyvin erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin integroituvaksi. Väritys voidaan valita RAL-väreistä.

PT 402 Kaapisto on helppo ja nopea asentaa, käyttää sekä huoltaa. Siivous helpottuu merkittävästi pylväs ripustuksen ja avoimen ritiläpohjan ansiosta. Ovien saranointi on säätö- ja huoltovapaa ja kaapiston rakenne on suunniteltu varmaksi osoittautuneen PT 110 älylukon kanssa saumattomasti toimivaksi. Lukitus helposti etätunnisteilla tai matkapuhelimella.

Pusatec Doorhub on laaja ja monipuolinen taustaohjelmisto lukitusten hallintaan ja raportointiin.

EKOLOGINEN

 

PT 402 on valmistettu kierrätettävästä alumiinista. Rakenne on hyvin kevyt ja paikalla asennettava. Siten kuljetuksessa syntyy tavallista vähemmän ympäristökuormitusta.

Kaapiston modulaarinen rakenne mahdollistaa osien helpon vaihtamisen, järjestelyjen muokkaamisen tarpeiden muuttuessa sekä purkamisen ja uudelleen kasaamisen saneerauksissa ja siten mahdollistaa kaapistolle pitkän elinkaaren.

Ota yhteyttä

Jori Muhonen

+358 44 242 9704

jori.muhonen (@) pusatec.fi

Petri Savolainen

+358 50 355 5077

petri.savolainen (@) pusatec.fi