Sairaalat

Pusatec älykaappijärjestelmä on loistava valinta sairaalakäyttöön

INNOVATIIVINEN

 

Olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeiden mukaisen kaapiston, joka toimii saumattomasti osana sairaalan henkilökunnan ja potilaiden kulunvalvontajärjestelmää.

Tyylikkään kaapiston keskeiset ominaisuudet ovat miellyttävä ja intuitiivinen käytettävyys sekä asennuksen ja ylläpidon helppous.

 

Kaapisto on muotoiltu hyvin erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin integroituvaksi. Väritys voidaan valita RAL-väreistä. Kaapiston leijuva rakenne tekee tilasta ilmavan ja pukutiloista helposti siistittävän.

PT 400 -sarjan alumiinikaappien avulla tilojen hygieenisyys paranee merkittävästi pylväsripustuksen ja avoimen ritiläpohjan ansiosta. Ovien saranoinnit ovat säätö- ja huoltovapaita.

 

Pusatecin valmistamat PT 400 -sarjan alumiinikaapit ovat osoittautuneet toimiviksi kokonaisuuksiksi Pusatecin PT 110 älylukon ja Pusatecin taustaohjelmistojen kanssa.

Lukituksen ohjaus toimii olemassa olevilla etätunnistimilla ja matkapuhelimella.

Pusatec Doorhub on laaja ja monipuolinen taustaohjelmisto lukitusten hallintaan ja raportointiin.

 

LUOTETTAVA

 

Ohjelmistomme perustuvat uusimpiin tekniikoihin kuten SaaS- palvelut

EKOLOGINEN

 

PT 402 on valmistettu kierrätettävästä alumiinista. Rakenne on kevyt ja paikalla asennettava. Siten kuljetuksessa syntyy tavallista vähemmän ympäristökuormitusta.

Kaapiston modulaarinen rakenne mahdollistaa osien helpon vaihtamisen, käyttötarkoituksen muokkaamisen ohjelmallisesti ja mekaanisesti tarpeiden muuttuessa sekä purkamisen ja uudelleen kasaamisen saneerauksissa antamalla siten kaapistolle pitkän elinkaaren.

 

Ota yhteyttä

Petri Savolainen

Myynti; Sairaalajärjestelmät, älykaapit

 

+358 50 355 5077

petri.savolainen (@) pusatec.fi

Jori Muhonen

Myynti; Älykaapit

 

+358 44 242 9704

jori.muhonen  (@) pusatec.fi