Pusatec älykaappijärjestelmä on loistava valinta sairaalakäyttöön

Innovatiivinen

Olemme kehittäneet asiakkaidemme tarpeiden mukaisen kaapiston, joka toimii saumattomasti osana sairaalan henkilökunnan ja potilaiden kulunvalvontajärjestelmää.

Tyylikkään kaapiston keskeiset ominaisuudet ovat miellyttävä ja intuitiivinen käytettävyys sekä asennuksen ja ylläpidon helppous.

Kaapisto on muotoiltu hyvin erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin integroituvaksi. Väritys voidaan valita RAL-väreistä. Kaapiston leijuva rakenne tekee tilasta ilmavan ja pukutiloista helposti siistittävän.

PT400 -sarjan alumiinikaappien avulla tilojen hygieenisyys paranee merkittävästi pylväsripustuksen ja avoimen ritiläpohjan ansiosta. Ovien saranoinnit ovat säätö- ja huoltovapaita.

Pusatecin valmistamat PT400 -sarjan alumiinikaapit ovat osoittautuneet toimiviksi kokonaisuuksiksi Pusatecin PT110-älylukon ja Pusatecin taustaohjelmistojen kanssa.

Lukituksen ohjaus toimii olemassa olevilla etätunnistimilla ja matkapuhelimella.

Pusatec Doorhub on laaja ja monipuolinen taustaohjelmisto lukitusten hallintaan ja raportointiin.

Kuva sinisestä älykaapista

Luotettava

Ohjelmistomme perustuvat uusimpiin tekniikoihin kuten SaaS- palvelut.

Ekologinen

PT402 on valmistettu kierrätettävästä alumiinista. Rakenne on kevyt ja paikalla asennettava. Siten kuljetuksessa syntyy tavallista vähemmän ympäristökuormitusta.

Kaapiston modulaarinen rakenne mahdollistaa osien helpon vaihtamisen, käyttötarkoituksen muokkaamisen ohjelmallisesti ja mekaanisesti tarpeiden muuttuessa sekä purkamisen ja uudelleen kasaamisen saneerauksissa antamalla siten kaapistolle pitkän elinkaaren.

Ota yhteyttä

Patrik Wirman
Myynti

+358 41 318 6035
patrik.wirman@pusatec.fi

Petri Savolainen
Myynti

+358 50 355 5077
petri.savolainen@pusatec.fi