Pusatec PT402 -kaapisto PT110 -älylukolla

Pusatecin älykaappiratkaisu tuo kustannussäästöjä, käyttömukavuutta sekä parempaa hallintaa tavaroiden säilytykseen. Unohda mekaaniset avaimet, sillä lokeroiden älylukot aukeavat käyttäjien omilla matkapuhelimilla.

Lataa RT-tuotekortti: Pusatec-älykaapit ja Pusatec-monitoimikaapit

Innovatiivinen älykaapisto Suomesta

Pusatecin PT-sarjan alumiinikaapit on varustettu PT110-älylukolla. Hallinta-, kulunvalvonta- sekä maksujärjestelmät ovat omaa tuotekehitystämme ja toimivat saumattomasti keskenään.

Älykaappi pukuhuoneisiin tai tavaransäilytykseen:

  • Toimistot
  • Koulut
  • Sairaalat
  • Kylpylät ja uimahallit
  • Kuntosalit ja liikuntatilat
  • Joukkoliikenneasemat

Katso myös: Pusatecin älykäs ja modulaarinen monitoimikaapisto, joka soveltuu erinomaisesti väliaikaiseen säilytykseen, esimerkiksi verkkokaupan noutopisteeksi, vuokrauspalvelun nouto- ja/tai palautuspisteeksi, tai vaikka yrityksen sisäiseen postikäyttöön.

Design & käytettävyys

Tyylikkään kaapiston keskeiset ominaisuudet ovat miellyttävä ja intuitiivinen käytettävyys sekä asennuksen ja ylläpidon helppous.

Lukituksen ohjaus toimii olemassa olevilla etätunnistimilla ja/tai matkapuhelimella.

Kaapisto on muotoiltu hyvin erilaisiin tiloihin ja sisustuksiin integroituvaksi. Sen leijuva rakenne tekee tilasta ilmavan ja pukutiloista helposti siistittävän ja hygieenisen. Väritys voidaan valita RAL-väreistä.

Monipuolinen ja helppokäyttöinen hallintajärjestelmä – myös maksupalvelut integroitavissa saumattomasti

Pusatec Doorhub on laaja ja monipuolinen taustaohjelmisto lukitusten hallintaan ja raportointiin. Saumaton yhteistyö Pusatecin maksu- sekä kulunvalvontajärjestelmien kanssa.

Pusatec Doorhub -hallintaohjelmisto

Ekologinen & muokattava älykaapisto

PT402 on valmistettu kierrätettävästä alumiinista. Rakenne on kevyt ja paikalla asennettava. Siten kuljetuksessa syntyy tavallista vähemmän ympäristökuormitusta.

Kaapiston modulaarinen rakenne mahdollistaa osien helpon vaihtamisen, käyttötarkoituksen muokkaamisen, ohjelmallisesti ja mekaanisesti sekä purkamisen ja uudelleen kasaamisen saneerauksissa – antamalla siten kaapistolle pitkän elinkaaren.

Kiinnostaako älykaapistomme, kysy lisää tai pyydä tarjous:

Patrik Wirman
Myynti

+358 41 318 6035
patrik.wirman@pusatec.fi

Petri Savolainen
Myynti

+358 50 355 5077
petri.savolainen@pusatec.fi